Keittiöremontti

Kaunis ja toimiva keittiö pinta- tai kokoremontin avulla

Toimiva ja viihtyisä keittiö kestää niin käyttöä kuin katsetta vuodesta toiseen. Siksi keittiöremonttiin kannattaakin panostaa ja sen toteuttaminen jättää ammattilaisen tehtäväksi. 

Kun nykyinen keittiösi tai esimerkiksi tulevan asuntosi keittiö kaipaa kunnostamista, ota yhteyttä. Toteutan keittiöremontteja niin Helsingin, Vantaan ja Espoon alueilla kuin muualla pääkaupunkiseudulla. Luja ammattitaito sekä vuosien kokemus erilaisista remonttikohteista takaavat, että saat varmasti laadukasta palvelua – olipa kyseessä pieni pintaremontti tai keittiön kokonaisvaltainen uudistaminen.

Toiveidesi keittiö valmiina pakettina

Remontoin keittiöt purkutöistä lähtien aina loppusiivoukseen asti. Puran vanhat rakenteet niin pitkälle kuin on tarpeellista, jotta uusi keittiö valmistuu varmasti kestävälle pohjalle. Teen tarvittavat eristystyöt ja asennan uudet lattiat, seinät sekä tarvittaessa katon asiakkaan toivomia materiaaleja käyttäen. Rakennan kiintokalusteet ja työtasot sekä huolehdin myös kalusteiden ja kodinkoneiden asennuksista (uunin kytkentää lukuun ottamatta). Myös sähkö- ja putkityöt onnistuvat kauttani luotettavien yhteistyökumppanieni avulla.

Huolehdin, että keittiöremontin jokainen yksityiskohta tehdään tarkasti alusta loppuun, jotta tuloksena on juuri asiakkaan toiveiden mukainen ja kestävä keittiö.

Ota yhteyttä ja kerro toiveistasi!