Toimintaperiaate

Huolellisesti suunniteltu remontti, laadukas työjälki ja remonttikohteen viimeistely takaa onnistuneen remontin. Toimin asiakasta kunnioittaen ja haluan tarjota jokaiselle asiakkaalle vain parasta. Tutustu toimintaperiaatteisiimme ja ota yhteyttä, toteutetaan Sinun remontti yhdessä!


Veloitukseton kartoitus

Ota yhteyttä ja pyydä rakennusalan ammattilainen kartoittamaan remonttitarpeesi. Tulen mielelläni antamaan sinulle kirjallisen tarjouksen remonttisi kustannuksista!


Tarjous

Annan sinulle tarjouksen remonttisi kustannuksista. Käydään yhdessä tarjous läpi, jotta tiedät mistä maksat ja mitä saat vastineeksi.


Kirjallinen sopimus

Kun olet hyväksynyt tarjouksen remontistasi, tehdään yhdessä tarvittaessa kirjallinen sopimus. Kirjallinen sopimus on aina pitävä.


Työ

Toteutan remonttisi aikataulussa, sovitun mukaan.


Loppusiivous

Remontin jälkeen ei sinun tarvitse soitella siivousfirmoihin tai ottaa moppia käteen. Siivoan aina omat jälkeni. Toimitan myös mahdolliset purkujätteet uudelleenkäsittelyyn tai kierrätykseen.


Lopputarkastus

Kun työ on valmis ja kohde luovutuskunnossa, käydään vielä yhdessä tekemämme sopimus läpi ja katsotaan, että kaikki vastaa sovittua.


''Mikä ei kelpaa itselle ei kelpaa myöskään asiakkaalle''

Teen työni huolella ja annan mielelläni tyytyväisyystakuun!

Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää!